Voor veilige en betaalbare steigers ga je naar Jesteigertje.nl !

VDSTEENXXL is een bedrijf dat is gespecialiseerd in verkoop van steigers en ander klimmateriaal. Het is gevestigd in Valkenswaard, dit ligt in de provincie Noord-Brabant. De producten die zij verkopen kunnen breed worden ingezet. Steigers kunnen worden gebruikt in de schoonmaakbranche, in de bouw en bij schildersbedrijven. Zij verkopen onder andere ladders, steigers, aanhangers en meer. Ook kunt u terecht bij VDSTEENXXL voor de jaarlijkse keuring van uw werkmateriaal.

Een automatische steiger!?

Er bestaan veel verschillende soorten steigers waarbij u zelf naar boven moet klimmen met het gereedschap. Bij Jesteigertje.nl verkopen zij een unieke steiger. Dit is de Lockhart Alulift rolsteiger. Deze rolsteiger is de veiligste en makkelijkste rolsteiger in gebruik. Deze kun je zelfs in je eentje opbouwen. D.m.v een accu kunt u de bak omhoog en omlaag bewegen. Omdat deze bak u en uw materiaal naar boven brengt, is er veel minder risico op vallen of misstappen.

Een steiger hoeft geen fortuin te kosten

Klimmateriaal en steigers zijn in sommige gevallen best prijzig. Bij VDSTEENXXL kunnen ze steigers en ander klimmateriaal verkopen voor de juiste prijs. De producten komen rechtstreeks uit de fabriek. De steigers worden geleverd met het wettelijk verplichte kantplanken sets, vloeren en schoren. Het is erg belangrijk dat u zich veilig voelt op een steiger. Al onze steigers, trappen, ladders en ander klimmateriaal voldoen aan alle Nederlandse en Europese NEN- en EN-normen. Het voldoet aan de VGS Veiligheidsgarantie. U bent welkom voor vragen op de website, telefonisch of in onze winkel.