Schuldhulp voor je bedrijf

Door een samenloop van omstandigheden kan het gebeuren dat je bedrijf niet meer rond kan komen en een schuldhulpverlener in de arm moet nemen. Hier hoef je je niet voor te schamen. Je bent zeer zeker niet de enige. Zeker nu we jaren van crisis achter de rug hebben, is het voor veel ondernemers kantje boord geweest. Zij kwamen in een neerwaartse spiraal terecht omdat ze meer contact hadden met deurwaarders en medewerkers van incassobureaus dan met hun klanten.

Trek op tijd aan de bel

Wanneer je je financiële situatie altijd helder voor ogen hebt gehad en je ondernemersinstinct je zei dat dit niet goed zat, heb je zeer waarschijnlijk op tijd de telefoon gepakt en schuldhulp gezocht. Op internet ben je na even zoeken bij Oxyz uitgekomen. Hun waarden spraken je erg aan. Zij hechten veel waarde aan persoonlijk contact en stellen alles op alles om jou en je bedrijf er weer bovenop te helpen. Nadat ze je administratie hebben uitgeplozen, hebben ze groen licht gegeven voor het schuldsaneringstraject. Er was gelukkig nog geld voorhanden om de – soms behoorlijk grote – schuldeisers tevreden te stellen.

Je kan de hele wereld aan

Het traject is vorige week van start gegaan. Het brengt je nu al verlichting. Je hoeft je niet meer druk te maken over al die telefoontjes en brieven van afnemers die vragen wanneer hun rekeningen nu eindelijk betaald gaan worden. Natuurlijk, je weet dat het nog steeds ergens wringt en je slaapt nog steeds niet zo lekker als tijdens de hoogtijdagen van je bedrijf, maar je voelt dat je weer in een stijgende lijn zit. Omdat je je weer voor de volle honderd procent op het leiden van je bedrijf kunt focussen, heb je nieuwe opdrachten binnen gehaald. Je komt zo overtuigend over dat het aanstekelijk is. Zodoende zijn je werknemers ook ineens weer een stuk positiever en wordt er heerlijk gewerkt. Je hebt er vertrouwen in dat je assistenten en jij de klanten weer voor zich zullen weten te winnen.