Online Digibyte kopen

Digibyte werkt met de befaamde blockchaintechnologie en richt zich voornamelijk op betaaltechnieken en om precies te zijn op microbetalingen oftewel de betalingen van jij en ik. Dankzij de blockchaintechnologie waarvan gebruik wordt gemaakt kan betalen namelijk sneller en veiliger.

Digibyte heeft een eigen cryptovaluta welke luistert naar dezelfde naam. De afkorting van de Digibyte coin is DGB. Uiteraard worden er geen Digibytes geprint, maar is de coin puur digitaal. Wel is het mogelijk om zelf Digibytes te minen waarbij je je computer aan de hand van software wiskundige formules laat opvolgen. In totaal kunnen er gedurende 21 jaar 21 miljard Digibytes worden gemined. 

Doel Digibyte

Digibyte wil de voordelen van digitale valuta betaaltechnieken naar de consument, verkoper en andere mainstream instellingen brengen. Digibyte richt zich vooral op transacties, maar dan sneller en veiliger dan bijvoorbeeld PayPal of iDeal. Digibyte vormt hierbij een gedecentraliseerd betaalnetwerk met bijbehorende digitale cryptovaluta.

Online Digibyte kopen bij Bitvavo