Een leeflijn kocht ik bij VDSTEENXXL

Een leeflijn kun je kopen bij VDSTEENXXL. Een online webwinkel waar je terecht kunt voor diverse beschermmiddelen, werkkleding en veiligheidsschoenen. Ik ben bij deze webshop prima geslaagd en zal je vertellen waarom.

Dit bedrijf kon mij verder helpen

LeeflijnBergbeklimmen is mijn hobby. Ik ben vaak in de klimhal te vinden en ga vaak op vakantie waar ik mijn hobby kan uitoefenen. Een van de belangrijke onderdelen van bergbeklimmen is de veiligheid. Je wilt immers veilig bovenaan komen! Toen ik net begon met mijn hobby wist ik nog niet zo goed wat er allemaal bij komt kijken en welke hulpmiddelen je nodig hebt om de hobby veilig uit te kunnen oefenen, zoals een leeflijn. Iemand wees mij toen op VDSTEENXXL en raadde me aan om eens contact op te nemen voor advies. Ik nam een kijkje op de website en snapte wat ze bedoelde. Dit bedrijf kon mij vast en zeker verder helpen!

Neem een kijkje op hun websiteLeeflijn

Ik nam telefonisch contact op en legde mijn situatie een beetje uit en vermeldde er bij dat ik een beginner ben. De medewerker was erg vriendelijk en nam de tijd om al mijn vragen te beantwoorden. Dat is erg fijn, zeker wanneer je zelf niet genoeg kennis hebt op het gebied van veiligheid. De mevrouw gaf mij een advies waar ik echt iets aan had: een lijstje met alle benodigdheden voor mijn hobby. Het shoppen kon beginnen! De webshop is erg gebruikersvriendelijk opgezet. Ik kon snel datgene vinden wat ik zocht en de benodigdheden die op mijn lijstje stonden kon ik allemaal aanschaffen via VDSTEENXXL. Ideaal! Wanneer je dus op zoek bent naar een leeflijn of andere hulpmiddelen op het gebied van veiligheid, dan ben je bij dit bedrijf aan het juiste adres. Neem dus zeker even een kijkje op hun website. Heb je vragen of wil je meer weten? De medewerkers staan je graag te woord.