Etiketten op rol bestellen

etiketten op rol

De mogelijkheid om etiketten op rol bestellen, is mogelijk via de website van sticker.nl. Hier zijn diverse mogelijkheden om zelf een eigen ontwerp te maken. Door middel van een ontwerp pagina, is het mogelijk om stap voor stap een etiket te maken. Natuurlijk wil je eerst weten wat de kosten hiervan zijn en daarom is het aan vragen van een offerte zeker aan te raden. Zo kom je niet voor verrassingen te staan en weet je precies wat de totaal koste gaan worden.

etiketten op rol

Zeer mooie etiketten op rol besteld

Nadat wij eerst een offerte hadden aangevraagd en deze terug hadden gekregen, was de bestelling snel gemaakt. Want tegen zo een aantrekkelijke prijs, daar kan geen ander bedrijf tegenop. Door middel van de ontwerp pagina hadden wij vrij snel een mooi exemplaar ontworpen. Zodra je hiermee aan de slag gaat, spreekt het voor zich wat je allemaal moet invullen. Stap voor stap hebben wij elk veld gevuld en het resultaat op het scherm was al prachtig. Wat helemaal top was, was de leverdatum, wanneer het geleverd ging worden. Hierdoor wisten wij precies wanneer wij alles in huis zouden hebben.

Inmiddels hebben wij onze bestelling al ontvangen en al in gebruik genomen. Elk pakket dat wij verzenden wordt voorzien van een mooi etiket met de naam, adres en plaatsnaam van de klant. Hier door is het voor de koerier ook een stuk duidelijker om een pakket af te leveren bij het juiste adres.