Dagje uit in Delft slecht begonnen

Mijn IPhone waar ik al jaren in bezit van ben, heb ik vorige week jammer genoeg laten vallen. Het gebeurde toen ik met mijn ouders een dagje erop uit was geweest. Ik ging samen met mijn ouders een dagje naar Delft en toen ik daar de trein uitstapte ging het eigenlijk gelijk al mis. Toen ik de trein uitstapte bleven mijn oortjes haken achter de tas van mijn moeder en viel mijn IPhone zo op de grond. Daarna raapte ik de telefoon op en zag ik een scherm vol met barsten. Ik baalde enorm maar wist dat er in Delft gelukkig een telefoonzaak zat, namelijk IPhone reparatie.

Ging langs bij IPhone reparatie Delft

 

Mijn ouders zagen het ook en vertelde me dat zij wel even op een terras gingen zitten als ik mijn telefoon ging laten repareren bij IPhone reparatie Delft. Ik vond het een prima plan want zo zou ik ook niks missen van de rondleiding die we later op die dag zouden hebben. Uiteindelijk ging ik dus langs bij IPhone reparatie Delft en leverde ik mijn telefoon af.
Toch nog een leuke dag gehad

 

Bij IPhone reparatie Delft vertelde ik eerst even in het kort wat er gebeurt was. De aardige medewerker hielp mij gelijk en ging gelijk aan de slag met de reparatie van het scherm. Binnen een half uurtje was de reparatie voltooid. Ik bedankte de medewerker van IPhone reparatie Delft en zocht snel mijn ouders weer op. We hebben nadat ik ook nog een drankje deed op het terras, een hele fijne dag gehad.