Zakelijke lening nodig?

Het is begrijpelijk als jij voor jouw onderneming op zoek bent naar een zakelijke lening. Op dit moment hebben veel bedrijven het namelijk moeilijk tijdens de corona crisis. Velen zullen dan meteen denken aan de talloze horeca-bedrijven die ten onder gaan. Maar cafés, clubs, restaurants en hotels zijn echter bij lange na niet de enige ondernemingen die langzaamaan verdrinken.

Denk bijvoorbeeld aan een festival. Daar zitten talloze andere bedrijven achter. Denk bijvoorbeeld aan de DJ, wie een boeking-maatschappij en een manager heeft. Het bedrijf die de podiums bouwt samen met het bedrijf wat licht- en geluidseffecten regelt. Kortom, corona gooit voor iedereen roet in het eten en bedrijven hebben het moeilijk. Wellicht is het slim om eens te kijken naar een zakelijke lening.

zakelijke lening

Leningen vergelijken

Een zakelijke lening is veelal in de vorm van zakelijk krediet. Krediet wil zeggen dat je een bestedingslimiet hebt van het maximale bedrag van jouw lening. Afhankelijk van de kredietverstrekker kan je dus over het geleende geld soms heel veel rente betalen, maar soms zelfs geen rente! Er zijn namelijk verstrekkers waar je alleen rente betaalt over het krediet wat je uitgeeft. Het krediet wat jij dus gewoon op jouw bankrekening laat staan wordt geen rente over berekend. Leg je verwachtingen echter niet te hoog, want kredietverstrekkers hanteren voornamelijk een basisrente voor het geleende geld en een verhoogd tarief voor het deel wat je uitgegeven hebt. Gelukkig kan je de verstrekkers super makkelijk met elkaar vergelijken via Zakelijkkrediet.nl. Vergelijk daar allerlei soorten zakelijk krediet!