Op zeer veel plekken wordt wat privacy erg gewaardeerd. Zo kun je bijvoorbeeld ook bedenken dat privacy op het werk erg gewaardeerd wordt. Raamfolie biedt de perfecte oplossing voor extra privacy zonder dat dit het uiterlijk van het pand of kantoor drastisch veranderd. 

Waarom kiezen voor CD-Reclame 

Voor raamfolie ben je bij CD-Reclame aan het juiste adres omdat de experts al jaren ervaring hebben op het gebied van het maken van reclame. Het is bij dit bedrijf mogelijk om de folie zelf af te halen en aan te brengen en je kunt er voor kiezen om de raamfolie die jij bij dit bedrijf hebt gekocht te laten plaatsen door een van de monteurs. Als je ervoor kiest om de folie te bellen hoe je alleen de maten van het gewenste raam of ramen door te geven waar de folie op aangebracht moet worden. De experts van het bedrijf zullen de folie vervolgens op maat snijden en kun je de folie in de meeste gevallen al binnen twee werkdagen ophalen. Als je er vervolgens voor kiest om de folie door een van de monteurs aan te laten brengen zul je er zeker van zijn dat dit op de juiste manier gebeurd. Hierdoor zal de folie lang meegaan en zul je lang van dat beetje extra privacy kunnen genieten.

raamfolie CD reclame

Folie met een logo 

Je kunt er ook voor kiezen om de folie te laten bedrukken met het logo van jouw bedrijf. Zo creĆ«er je meer privacy en maak je direct reclame voor jouw bedrijf. Neem voor meer informatie eens een kijkje op de website van het bedrijf.