Wilt u ook een opleiding MVK volgen?

Ik werk al jaren in de supermarkt en ik heb het hier enorm naar mijn zin. Veel van mijn vrienden werken hier ook en omdat wij allemaal managers en leidinggevenden zijn hebben wij erg veel te zeggen in het bedrijf. Dit is erg leuk en uitdagend. Toch merk ik de afgelopen maanden dat ik jaloers ben op vrienden die nog studeren. Het interesseert mij heel erg dat een aantal van mijn vrienden nog diep in de studie zitten en dagelijks allemaal interessante en leuke dingen bij leren. Ik zou dit ook heel graag willen alleen ik ben zodra mijn leerplicht was afgelopen gelijk gestopt op de middelbare school. Ik wist absoluut niet wat ik wilde gaan doen of wat ik wilde worden en daarom ben ik maar gelijk fulltime aan het werk gegaan. Ik ben nu steeds meer aan het nadenken over wat voor soort onderwerpen en studies ik eventueel wel interessant zou vinden. Ik heb hier goed over nagedacht en ben toen tot de conclusie gekomen dat ik heel erg graag iets wil doen in de veiligheid. Ik ben gaan zoeken op het internet en ik ben toen op de site van dlstrainingen.nl terechtgekomen. Op deze site worden verschillende opleidingen aangeboden die meestal MBO denk en werkniveau vereisen. Omdat ik mijzelf omhoog heb gewerkt binnen de supermarkt kan ik inmiddels wel zeggen dat ik op MBO niveau werkzaam ben. Een van de opleidingen op deze site die mij erg aansprak was de opleiding mvk. Dit staat voor Middelbaar Veiligheidskunde. Bij deze opleiding zal ik gaan leren hoe ik zowel werknemers als werkgevers op de werkvloer kan helpen op het gebied van veiligheid. Dit ligt precies in mijn interessegebied en daarom leek mij dit een hele goede optie voor mij. Ik heb me gelijk ingeschreven voor de opleiding en de opleiding bestond uit 14 lesdagen. Na deze 14 lesdagen had ik een examen en ik kan gelukkig zeggen dat ik dit examen met goed resultaat heb kunnen afleggen.

Interessante opleiding mvk aangeboden via deze site

Ik ben zelf heel erg blij dat ik de MVK opleiding heb gevolgd. Ik heb zeker het idee dat dit een goede keuze voor mij was en ik heb zeker erg veel geleerd tijdens de lesdagen. De MVK opleiding heeft ervoor gezorgd dat ik nu een andere baan heb gekregen waar veel meer uitdagen voor mij inzit. Ook vind ik het heel erg fijn dat ik de opleiding mvk via deze site heb gedaan. De site geeft veel uitleg over de verschillende opleidingen die zijn aanbieden. Ook zijn de medewerkers heel erg goed bereikbaar voor als u bijvoorbeeld vragen heeft die u graag zou willen stellen.

Erg blij met deze keuze

Ik ben heel erg blij dat ik mijzelf via de opleiding mvk verder heb kunnen ontwikkelen. Ik kan iedereen die ook geïnteresseerd is in de veiligheidskunde aanraden om:

  • eens een kijkje te nemen op deze site
  • de verschillende opleidingen eens te bekijken
  • de informatie over de opleiding mvk eens goed door te lezen

Ik hoop dat er ook een geschikte opleiding voor u tussen zit!