Wil jij meer leren over EHBO aan kinderen? Lees snel verder

EHBO aan kinderen

 EHBO aan kinderenEHBO aan kinderen lijkt mij een ongelofelijk goed plan, want dit is toch een van de meest kwetsbare groepen van onze bevolking. Ouderen lopen natuurlijk ook veel risico’s, maar zij zijn niet de toekomst. Daarnaast kan het een stuk ingewikkelder zijn om jongeren te behandelen, want soms hebben zij specifieke verschillen met volwassenen. Baby’s hebben bijvoorbeeld een andere techniek van reanimeren en dat moet jij dan maar net weer weten. Zelf werk ik op een basisschool en daarom wilde ik dit graag doen. Het is als juf niet verplicht, maar het leek mij ook erg interessant. Daarnaast denk ik dat het altijd wel van pas kan komen, want jij weet nooit wanneer iets gaat gebeuren. 

Ik heb hem gehaald!

EHBO aan kinderen

Het fijne is dat er speciale cursussen over EHBO verlenen aan kinderen zijn. Hier ben ik achter gekomen toen ik op internet ging kijken en bij G4s terecht kwam. Zij bieden van alles aan rondom veiligheid en zo ook dit. Het fijne is dat zij heel veel voordelen hebben ten opzichte van hun concurrenten. Zo zijn zij een stuk goedkoper en daardoor kun jij flink wat geld besparen. Ook hebben zij een legioen aan locaties door heel Nederland. Daardoor hoef jij nooit lang te reizen, want er zit er altijd wel eentje bij jou in de buurt. Zelf hoefde ik maar 5 minuten te fietsen, dus ik hoefde niet vroeg op. De instructeurs waren ongelofelijk aardig en stelde mij vrij snel op mijn gemak. De certificering heb ik inmiddels binnen en daar ben ik mega blij mee.