Wie kunt u benaderen als u unieke meubels op maat laten maken wilt?

Mijn vriendin en ik zijn samen gaan wonen een tijdje geleden en we zijn verhuisd naar Overijssel omdat we daar onze kleine winkeltje hebben geopend. We begonnen eerst met een webshop om kleren te verkopen en dat liep uiteindelijk zo goed dat we genoeg geld maakten dat we een winkel hebben kunnen openen. We zijn hartstikke blij met ons nieuwe huisje en kunnen niet wachten om alles mooi in te richten. We hebben een bepaalde vintage stijl en we willen graag alle meubels op maat laten maken. Ik heb wel is eerder voor mijn vorige huis meubels op maat laten maken maar dit was niet naar wens, de maten klopten uiteindelijk niet en de meubels konden niet teruggestuurd worden. Ik was dus opzoek naar een goede website waar je meubels op maat kan laten maken en ik kwam op de website hetambacht-losser.nl terecht. Bovenaan bij de website heb je verschillende kopjes, tafels, kasten, badkamers, eetkamerstoelen, zitmeubelen en ‘made by”. Ik besloot een kijkje te nemen bij made by en daaronder staan verschillende meubels die bij elkaar horen. De eerste lijn meubels genaamd Lyon sprak mij meteen aan. Er staan drie meubels onder zoals een lyon vitrinekast, een tv-dressoir en een salontafel. Deze meubels op maat laten maken kan bij deze producten. Het materiaal van de vitrinekast is van Eiken licht rustiek en is afgewerkt met olie. U kunt ook met led verlichting erin laten zetten maar dat kost natuurlijk meer. Ik besloot even bij de andere collecties te kijken en daar zag ik een mooie eiken licht rustiek boekenkast staan. Deze boekenkast heeft 30 vakken, in de showroom liggen er handdoeken in dus u kunt er zelf in leggen wat u wilt. Deze meubels kunt u ook op maat laten maken en naar u eigen gewenste kleur en uitvoering. De levering van deze producten zijn allemaal ca. 12 tot 14 weken. U kunt de producten natuurlijk mixen and matchen maar ik vind het zelf altijd mooi als ik meubels op maat laat maken dat het wel allemaal van dezelfde collectie en materiaal is. Mijn vriendin en ik hebben dan ook uiteindelijk besloten om de meubels op maat te laten maken van de collectie Lyon.

Wij lieten meubels op maat maken via hetambacht-losser.nl

Een fijne site waar alles duidelijk wordt aangegeven, en ook fijn dat er een speciale collectie is die op maat of kleur gemaakt kan worden. Dat is wel fijn want dan hoef je niet de hele website af te zoeken.
Er wordt ook aangegeven in een pop up dat we vrijblijvend in de showroom terecht kunnen voor meer persoonlijke advies of om gewoon even rond te kijken. Ze hebben op de website ook een speciaal kopje van de recensies van de klanten en die zijn erg goed.

Een leuke en fijne website die u zelf ook eens kunt bezoeken

Ik heb mooie op maat gemaakte meubels kunnen bestellen dus ik raad u deze website aan omdat:

  • U op maat gemaakte meubels kan laten maken
  • U een goede service verdiend en krijgt
  • U altijd even kan langskomen voor persoonlijk advies

Wilt u toch nog meer informatie dan zou ik zelf de website nog even bekijken.

Lees meer…