Waar heeft u goede brievenbusdoosjes voor nodig?

Onze organisatie verkoopt kleine sieraden voor hem en haar. Wij doen al jaren zaken met een partij die onze verpakkingen aanlevert. We hebben jarenlang gewerkt met vrij grote verpakkingen die per pakketpost worden verstuurd. Met de komst van de brievenbusdoosjes, spreken veel klanten hun voorkeur uit naar verzending via brievenbusdoosjes. De kosten voor het verzenden van een brievenbusdoosjes vallen namelijk lager uit. Daarbij is het voor het milieu ook beter om klein te verpakken. Wij rekenen de kosten door naar de klanten, maar de klant is koning. De wens van de klant om meer te verzenden middels brievenbusdoosjes hebben we daarom geaccordeerd. Wij hebben toen een personeelslid aangesteld om uit te zoeken of deze brievenbusdoosjes te bestellen waren bij onze huidige leverancier van verpakkingen. Het bleek dat onze huidige leverancier van verpakkingen niet brievenbusdoosjes levert. We waren daarom genoodzaakt om verder te zoeken naar andere leveranciers van verpakkingen, om te vragen of zij wel brievenbusdoosjes verkochten. We hebben toen diverse leveranciers uit de omgeving gevraagd of zij wel de brievenbusdoosjes konden leveren die wij zouden willen gebruiken. Geen van hen kon helaas voldoen aan de specifieke wens die wij hadden. Omdat wij door de wens van de klant ook meer zijn gaan nadenken over duurzaamheid, had het onze voorkeur om een leverancier uit de regio te vinden. Omdat dit helaas niet lukte, waren we toch genoodzaakt om verder te kijken naar leveranciers uit het land. Hiervoor hebben we op het internet gezocht naar brievenbusdoosjes. We konden meteen een aantal leveranciers vinden die brievenbusdoosjes verkochten, en kwamen uit op de website viv.nl. De website van viv.nl straalt direct veel vakkundigheid uit en dit sprak ons daarom aan. We zijn toen snel verder gaan lezen.

Brievenbusdoosjes voor uw bedrijf

Op de website hebben we de brievenbusdoosjes kunnen vinden waar we naar zochten. Deze zagen er keurig uit. We hebben ook op het internet kunnen vinden dat de brievenbusdoosjes van viv.nl kwalitatief goed zouden zijn. Dit vonden wij ook belangrijk. Niemand is namelijk blij om een product te ontvangen waarvan de verpakking gesneuveld is tijdens transport. We hebben toen via de website contact op kunnen nemen met het bedrijf om nog wat aanvullende vragen te kunnen stellen. We hadden namelijk wat specifieke wensen bij onze bestelling voor de brievenbusdoosjes. We ontvingen op zeer korte termijn een hele vriendelijke reactie waarbij de vragen die we hadden over de brievenbusdoosjes werden beantwoord. We waren erg tevreden over deze manier van communiceren en hebben toen kort daarna een bestelling gedaan voor brievenbusdoosjes. Toen deze brievenbusdoosjes werden afgeleverd bij ons bedrijf, viel het ons ook op dat de kwaliteit van de brievenbusdoosjes erg goed was. We zijn daarom erg tevreden met de producten van viv.nl en gaan hier in de toekomst ook bestellen.

Wilt u meer weten over kwalitatief goede verpakkingen?

Wanneer u ook op zoek bent naar brievenbusdoosjes of andere verpakkingen? Gaat u dan eens:

  • Naar de website viv.nl surfen.
  • Op de website op zoek gaan naar de verpakking die u nodig heeft.
  • Een bestelling plaatsen bij dit bedrijf dat uitstekende verpakkingen kan maken.

Wij zijn ontzettend tevreden met de goede brievenbusdoosjes die we besteld hebben en zullen in de toekomst zéker terug komen bij dit bedrijf.