Verrijdbare heftafel

grootvakstelling

Om zware materialen en producten te verplaatsen is een verrijdbare heftafel heel handig. Tegenwoordig worden deze zware spullen verplaatst en vervoerd met de hand of door verschillende andere manieren. Door middel van een verrijdbare heftafel zal dit veel sneller en eenvoudiger worden. Dit komt door de stevigheid en verstelbaarheid van deze heftafel. Daarnaast is deze heftafel makkelijk en soepel te verplaatsen dankzij de wielen die daaraan vastzitten. De verstelbaarheid zorgt voor de bereikbaarheid van verschillende hoogtes en de stevigheid van de heftafel biedt tot een draagvermogen van zeker wel 750 kilogram. Deze kunnen gebruikt worden voor paletstellingen of werkbanken.

Gewichten op de heftafel

Er bestaan verschillende soorten heftafels met verschillende draagvermogens. De ene wordt gebruikt voor hoge paletstellingen en de andere wordt voor lage werkbanken gebruikt. De verschillende soorten verrijdbare heftafels bieden de mogelijkheid om snel en makkelijk zware materialen op verschillende hoogtes te verplaatsen. De gewichten die de heftafels aankunnen begint bij zo laag als een aantal kilogrammen tot wel 750 kilogram. Om bijvoorbeeld zware metalen producten te verplaatsen op hoge stellingen kan een verrijdbare heftafel de hoogte in en geduwd worden naar de nieuwe bestemming waar het product moet worden geplaatst. Dit gaat snel en efficiënt en heeft weinig mankracht nodig.

Heftafels in het magazijn

Magazijnen hebben meestal hele brede en hoge stellingen. Op deze stellingen worden verschillende producten en materialen geplaatst door de medewerkers. Soms moeten er aanpassingen worden gemaakt op een product en dat product moet dan eerst op een plat oppervlak liggen. Dit wordt als moeilijk ervaren voornamelijk als het object zwaar en lastig is te vervoeren. Hierbij komt de functie en handigheid van een verrijdbare heftafel goed van pas. De medewerkers van het magazijn kunnen de verrijdbare heftafel naar alle kanten en in alle richtingen meenemen, zolang daar ruimte voor is. En daarna kunnen ze het blad van de heftafel omhoog laten gaan om de aanpassingen op de stelling zelf te doen.