Verlaat het druilerige Nederland en ga werken in Portugal

Als je wordt geboren, dan heb je geen enkele controle of inspraak over waar je geboren wordt. Of je ter wereld komt als Nederlandse baby of Amerikaanse baby, is iets dat totaal buiten jou omgaat. Als we even de hypothese aannemen dat we een ziel hebben, dan heb je dus geen enkele inspraak over waar jouw ziel terecht komt. Misschien dat je in de andere dimensie nog wel keuzes kunt maken, maar of dat al dan niet zo is maakt weinig verschil, want daar weet je niets meer van als je eenmaal wordt geboren. Dus je kunt niet van te voren aangeven of je liever in een wat warmer land zou opgroeien. Jouw bewustzijn ontwikkelt zich in het lichaam waarin je geboren wordt. Dus als je in Nederland geboren wordt, dan heb je het te doen met het Nederlandse weer, de mensen, je eigen ouders, de scholen waar je naar toe wordt gestuurd, et cetera. Althans, tot je volwassen bent, want dan kun je zelf keuzes gaan maken. Vroeger was het vertrek uit eigen land een hele onderneming. De grenzen waren aanzienlijk minder open en een reis naar Portugal was zomaar een flinke onderneming. Dankzij moderne vervoermiddelen en vooral het openstellen van de grenzen, is het heel makkelijk om even naar Portugal te reizen. Voor vakanties is het sowieso geen probleem, maar met de open grenzen is het tegenwoordig ook heel makkelijk om te werken in Portugal. Wat dat betreft doe je er dan ook goed aan om gewoon te gaan werken in Portugal. Je mag dan geboren zijn in Nederland of nu wonen in Nederland, maar niets houdt je tegen om de zon op te zoeken en gewoon lekker te gaan werken in Portugal. Dankzij de site van gedma.nl kun je gemakkelijk zien wat voor opties je hebt qua werk in Portugal. Je ziet op site genoeg vacatures die geschikt zijn voor iemand die vanuit het buitenland naar Portugal komt om daar te werken. Het is dan ook zeker een uitstekend idee om gewoon eens de vacatures op gedma.nl te bekijken, zodat je meteen kunt zien of het mogelijk is om te gaan werken in Portugal. Als je gaat werken in Portugal, dan ga je daar uiteraard ook wonen. Werken doe je dan ook niet 24/7 en zeker niet in het weekend. Dat betekent dat er genoeg vrije tijd is om van de Portugese zon te genieten en om het land verder te verkennen. Je kunt zo het vakantiegevoel combineren met een vaste baan in een ander land. 

Kijk op gedma.nl en start met werken in Portugal

Al je graag wilt werken in Portugal je wel wat lijkt, dan kun je via de site van gedma.nl de verschillende openstaande vacatures bekijken. Dit zijn allemaal vacatures die ingevuld kunnen worden door iemand uit Nederland. 

Werken via gedma in Europa

Natuurlijk kan het zo zijn dat je in Portugal niets kunt vinden dat bij je past of dat je juist sowieso graag ergens anders wilt werken. Je kunt dan ook op zoek gaan via gedma.nl naar banen in andere landen zoals: 

  • Griekenland
  • Spanje
  • Bulgarije