Veiligheidsfolie laten aanbrengen?

Je wilt graag veiligheidsfolie laten aanbrengen bij jou op de zaak? In een kinderdagverblijf werkzaam zijn betekend een drukke maar gezellige baan. De kinderen rennen om je heen en slapen wanneer zij het nodig hebben. Een ongelukje kan overigens altijd wel gebeuren, hier kun je niks tegen doen. Maar je kan de kans op fikse schade gerust verminderen. Denk hierbij aan veiligheidsfolie die je kunt laten aanbrengen. De raam kan barsten vanwege een botsing, maar dankzij de folie blijft de raam wel bij elkaar. Geen splinters op de grond en dus ook geen gevaar voor een ieder die daar loopt.

De veiligheidsfolie laten aanbrengen

Mocht jij nog graag meer veiligheid op de werkvloer willen garanderen. Dan raad ik je het aan om veiligheidsfolie te laten aanbrengen. Dit kun je eenvoudig realiseren op de website van gebouw-raamfolie.nl. Zij komen met plezier  bij je langs om een passende offerte op te maken. De kosten welke op de offerte komen te staan zijn ook de kosten wat het gaat worden. Dit zal nooit hoger uitvallen en dat is wel zo prettig. Zo hebben wij er voor een paar weken terug ook voor gekozen om een offerte op te laten maken. Deze werd door een zeer vriendelijke medewerker opgemaakt en die kregen wij diezelfde dag nog in de mail! 

Voor ons was het snel duidelijk dat de prijzen erg aantrekkelijk zijn. Bovendien kunnen wij onze kinderdagverblijf een stuk veiliger maken.