Een veilige rit naar huis

Een veiligere rit naar huis, kon ik mezelf niet voorstellen. We hebben afgelopen nacht namelijk een taxirit van taxi Doetinchem gehad. Taxi Doetinchem haalde ons namelijk op toen we vannacht uit de kroeg kwamen rollen. Van te voren hadden we al telefonisch contact opgenomen. De taxi was op tijd en stond op de juiste locatie.

Erg fijn om met de chauffeur een gesprek te voeren

Bij binnenkomst bij taxi Doetinchem werden we erg vriendelijk te woord gestaan. Ook hebben we tijdens de rit een leuk gesprek gehad met de chaffeur over het uitgaan in Doetinchem. Hij gaf ons nog wat handige tips voor als we de volgende keer uitgingen. Zo vertelde hij over een klein cafeetje en een andere leuke tent. Het was erg fijn om met deze chauffeur een gesprek te hebben.

‘’Gelukkig is taxi Doetinchem niet zo’n dure taxi’’

De taxi zelf voldeed aan alle eisen. Zo stonk het niet in de taxi en was de bekleding ook niet vies. De auto zelf was ook prima. Niet de snelste auto maar een auto die goed genoeg is om te dienen als taxi. Omdat wij zelf elke week uitgaan en niet met het openbaar vervoer terug kunnen, door de stomme tijden die de NS hanteert, kiezen we nu elke week maar voor een taxi. Een duur alternatief maar als je met genoeg personen bent kun je de prijs daar ook weer door delen. Gelukkig is taxi Doetinchem niet zo’n dure taxi