Vakantie in portugal kreeg toch een zwart randje

Europa telecom

Vorige week ben ik op vakantie geweest in het mooie Portugal. In Portugal hebben we met veel plezier genoten van onze vakantie in Nazaré. Een plaats aan de kust van Portugal. In deze omgeving hebben we veel mooie dingen gezien en waren we na een week al helemaal gewent aan de cultuur van Portugal. In Portugal hebben we ook veel gezwommen, ondanks dat zeewater erg fris was. Toen ik met mijn zwembroek het water in rende, had ik niet door dat mijn telefoon daar nog in zat. Het gevolg ervan was niet zo leuk en had eerlijk gezegd best een beetje invloed op mijn vakantie.

Telefoonzaak iEuropa telecomn Den Haag

Op de vakantie zelf in Portugal heb ik er best een tijdje nog mee gezeten. Maar toen mijn moeder vertelde dat de verzekering de kosten zou betalen, dreef het nare gevoel een beetje weg. Wel heb ik de hele week zonder telefoon gezeten. Toen we weer in Nederland waren, ben ik direct opzoek gegaan naar een telefoonzaak waar ik mijn telefoon kon laten repareren. Zo zocht ik op het internet naar telefoon reparatie. Gek genoeg kwam ik gelijk bij een goede telefoonzaak uit, namelijk Apple reparatie. Wat ook nog is een voordeel was, was dat de telefoonzaak gevestigd was in Den haag. Praktisch bij mij om de hoek. 

Europa telecom

Bracht gelijk een bezoek aan Apple reparatie

Toen de winkel de volgende dag om 9 uur opende, bracht ik gelijk een bezoek. Bij apple reparatie ging ik naar binnen met de defecte telefoon in mijn handen. De medewerkers van Apple reparatie wisten meteen welke reparatie er plaats moest vinden. Ze gingen daarom ook meteen aan de slag toen ik de telefoon in hun handen drukte. Na een half uur was de telefoon gerepareerd tegen de waterschade. Ik was echt verbaasd dat de telefoon het überhaupt nog ging doen.