Ripple kopen

Simpel gezegd wil Ripple gebruik maken van blockchain technologie om banken en andere financiële instanties te helpen met het (veel) sneller en goedkoper versturen van met name internationale transacties.

Momenteel duurt het vaak erg lang om geld van land A naar land B te sturen, zeker als er (zoals meestal het geval is) sprake is van 2 verschillende valuta. Daarnaast zijn internationale transacties ook nog eens heel erg duur. Wil je geld van Nederland naar China versturen, dan kan het zomaar eens een week onderweg zijn en wordt bijvoorbeeld bij de ING 15 euro aan transactiekosten gerekend. Dit komt nog bovenop de kosten van het uitwisselen van de 2 valuta’s in kwestie (Yuan en Euro).


Dit probleem wil Ripple dus oplossen door banken een blockchain netwerk aan te bieden. Hierdoor kunnen transacties in real-time worden uitgevoerd en hoeft er dus niet meer gewacht te worden. Uiteraard heeft dit project gigantische potentie.

Online Ripple kopen bij Bitvavo

Deze jonge Nederlandse onderneming heeft een makkelijk te gebruiken oplossing ontwikkeld. Je kunt hier direct van vanuit je bankrekening met iDEAL Ripple kopen en laten bijschrijven op je Bitvavo Ripple wallet. Deze Nederlandse dienstverlening is uniek en vooral voor de Nederlander uitermate gemakkelijk om snel Ripple coins te kopen en te bewaren. Voor meer informatie: Bezoek Bitvavo.