Ondernemer met een klein budget? Kijk eens naar het bedrukken van pennen in kleine oplage

pennen bedrukken in kleine oplage

Als ondernemer ben je constant op zoek naar manieren om je bedrijf te promoten. Een slimme manier om dat te doen, is door bijvoorbeeld pennen met jouw tekst of logo uit te delen. Als je denkt dat dit de hoofdprijs kost dan heb je het mis, want je kunt ook pennen laten bedrukken in kleine oplage.

Hoe zorg je er nu voor dat deze pennen er ook echt professioneel uitzien? Door ze te laten lasergraveren. Laser graveren is een techniek om jouw tekst of logo op een pen te branden, wat zorgt voor een duurzaam resultaat. In deze blog delen we vijf tips voor als je pennen met tekst wilt laten lasergraveren.

Kies een goede pen

Het kiezen van een goede pen is ontzettend belangrijk voor een mooi resultaat. Zorg ervoor dat de pen een vlakke, egale en niet te gebogen oppervlakte heeft om op te laseren. Een pen met een metalen oppervlakte is hiervoor het meest geschikt. Hou er ook rekening mee dat er vaak een minimale bestelhoeveelheid is, voordat de pennen gelaserd kunnen worden.

Kies een goede tekst

Wees kritisch over de tekst die je wilt laseren op de pen. Kies een tekst die duidelijk leesbaar is en niet te groot of te klein. Een te kleine tekst is lastig om te lezen, terwijl een te grote tekst het oppervlakte van de pen volmaakt en daardoor onduidelijk kan maken. Kies ook het juiste lettertype, een simpel en strak lettertype werkt het beste.

Hou het simpel

Door de beperkte oppervlakte op een pen, is het belangrijk om het design simpel te houden. Ga niet te veel details, afbeeldingen of kleuren toevoegen, dat wordt snel rommelig en onduidelijk. Het is beter om te kiezen voor een heldere, duidelijke en strakke tekst met eventueel het logo erbij.

Controleer en corrigeer

Een typfout of het gebruik van een verkeerd of verouderd logo kan al snel gemaakt worden. Laat daarom altijd meerdere mensen meekijken naar het design voordat je de pennen laat laser graveren. Zo zorg je ervoor dat er geen foutjes worden gemaakt en het resultaat perfect is.

Personaliseer het

Een extraatje op de pen kan het een persoonlijke touch geven. Denk bijvoorbeeld aan de naam van de ontvanger of een andere tekst. Dit maakt het cadeau nog specialer en persoonlijk.

Samenvatting

Pennen met een logo zijn een slimme en efficiënte manier om je marketing te promoten. Door ze te laten lasergraveren, maak je een duurzaam en professioneel resultaat. Met de vijf tips in deze blog, zorg je ervoor dat de pennen er ook echt top uitzien. Het kiezen van de juiste pen en tekst, hou het simpel, controleer en corrigeer en personaliseer het. Zo weet je zeker dat de pennen echte blikvangers worden.

Bron: www.bedrukken.nl

bedrukken