Mooie nieuwe autobelettering voor mijn bedrijf

Omnisign Reclame

ReclameAl 5 jaar heb ik autobelettering gehad van mijn autobedrijf. Voor het bedrijf hebben 2 bedrijfswagens die al 5 jaar belettering hadden. Omdat de belettering die we hadden ons niet meer aansprak, omdat deze erg verouderd en dus onduidelijk was, ging ik samen met een werknemer van mijn bedrijf op zoek naar nieuwe belettering.

We namen contact op met belettering Nijmegen

Samen met mijn werknemer ging ik op het internet eerst even opzoek. We zochten op Google naar belettering onder de zoekterm ‘’belettering Nijmegen’’ omdat we wisten dat er in de buurt van Nijmegen een bedrijf zou zitten die bedrijven voorziet van belettering. En inderdaad, die zat er ook. Op de site van belettering Nijmegen hebben we de contactgegevens van het bedrijf opgezocht. Daarna hebben we contact opgenomen met belettering Nijmegen voor een afspraak om samen rond te tafel te gaan.  Daarmee gingen ze akkoord.Reclame

Nieuwe belettering toch echt een stuk mooier

Samen met belettering Nijmegen hebben we samen een nieuwe autobelettering ontworpen voor de 2 bedrijfswagens van mijn bedrijf. De belettering bestond uit een pakkende tekst met een pakkende foto die iedereen zou opvallen. En dat is ook zo. Nu ik de nieuwe belettering heb, merk ik verschil in omzet en naamsbekendheid. Ik ben erg tevreden over de belettering van het bedrijf. Zelf vind ik de belettering erg mooi en het sluit goed aan op de kleuren van de auto’s. Als ik terugkijk naar de oude belettering, vind ik deze toch echt een stuk mooier.

Neem contact op met het bedrijf voor vragen. Zij zijn telefonisch en ook via de mail te bereiken. Ze geven graag antwoord op je vraag.