Magento 2: ready for the future!

Met het uitkomen van Magento 2 is er een nieuw tijdperk aangebroken. Voor ondernemers met een webwinkel die nog op een versie van Magento 1.X draait begint de tijd echter te dringen om over te stappen. Oudere versies van Magento worden in steeds mindere mate ondersteund en Magento 2 biedt veel voordelen ten opzichte van eerdere versies van Magento.

Magento 2: waarom moet ik overstappen

Er is een aantal redenen te noemen waarom het tijd wordt om over te stappen naar Magento 2. De belangrijkste redenen om over te stappen naar de nieuwere versie van Magento zijn de volgende:

– Magento 2 is meer geschikt voor SEO

– Magento 2 is sneller

– Magento 2 is gebruiksvriendelijker

– Magento 2 is veiliger

Hoewel er meer punten zijn waarom het belangrijk is om over te stappen naar Magento 2 zijn deze punten toch wel de belangrijkste. Het overstappen naar Magento 2 is echter niet zomaar geregeld. De nieuwe versie van Magento is wezenlijk anders dan de 1.X versie. Het upgraden naar deze nieuwe versie van Magento kan betekenen dat bepaalde functies niet of niet goed meer werken. Daarom kan het nodig zijn om specialistische kennis in te huren om de overstap naar Magento 2 vlekkeloos te laten verlopen.

Overstappen naar Magento 2 met Jaagers

Jaagers is het bedrijf dat u bij uitstek kan adviseren over de overstap naar een nieuwe versie van Magento en de upgrade vervolgens kan realiseren. Jaagers is een specialist op het gebied van Magento en heeft een bewezen trackrecord op dit gebied.