Kerstpakketten voor ieder wat wils

Kerst

Kerstpakketten en dan voor een ieder wat wils is waar ik dit jaar voor heb gekozen. Het geven van een eindejaarsgeschenk aan je personeel is best wel belangrijk vind ik. Want hiermee bedank je de mensen voor hun inzet van het afgelopen jaar. 

De reden dat ik mijn bericht hier achter laat, is omdat ik de lezer van dit blog wil attenderen op het adres, Kerstpakkettenplaza.nl. Wanneer je eens naar de website gaat dan zie je al direct dat je hier diverse thema’s kunt vinden in verschillende prijsklassen. Hierdoor is er voor elke branche wel iets te vinden dat geschikt is. Het is zelfs leuk om een keuze te maken omdat je hier vanzelf een goed idee op doet. Hierdoor kan ik je beloven dat je gegarandeerd zal slagen.

Kerstpakketten

 

Kerstpakketten uitzoeken is leuk om te doen

Kerstpakketten uitzoeken vind ik erg leuk om te doen. Inmiddels kan ik bepaalde smaken van mijn personeel een beetje inschatten. De een houdt wel van een lekkere wijn. De ander is weer veel bezig met verzorging en de persoon waar ik bij twijfel die krijgt een traditioneel pakket. Ik zorg namelijk dat ik samen met mijn secretaresse de geselecteerde pakketten op de werkplek klaar hebben staan als de vrijdagmiddagborrel ten einde is. En iedereen nog even terug wordt gestuurd naar hun plek. Nu hoop ik dat dit idee bij iedereen in de smaak valt en dat ik niemand teleurstel (al loop je altijd de kans dat dit gebeurd). 

Mijn intentie is erg goed en ik heb dan ook zeker mijn best gedaan om iedereen te verrassen. Voor mijzelf heb ik een wijnpakket gekozen zodat ik ook met iets leuks aan kan komen voor mijn vrouw. Het blijft een gezellig idee om voor de kerstdagen met een leuk pakket thuis te komen waar je ook echt iets aan hebt.

Kerstdagen