ICT programmeur snel gevonden

 Heb je behoefte aan een ICT programmeur, of meer dan een, voor een beperkte periode of een tijdelijk project? Dan is detachering een uitkomst. Een ICT detacheerder van vooral ICT programmeurs is IT Programmeur. Dit bureau doet aan ICT recruitment en detachering  van vooral ICT programmeurs of IT developers.  Verder detacheert IT Programmeur ook ICT Recruiters.

Geen zorgen, het is tijdelijk

Bij detachering hoef je niet bang te zijn voor tijdrovende sollicitatieprocedures, administratieve en arbeidsrechtelijke verplichtingen en risico’s.  Zodra de ICT klus geklaard is of de werkdruk is afgenomen vertrekken de tijdelijke ICT’ ers weer.  Behalve voor gevestigde bedrijven kan detachering ook een uitkomst zijn voor startende bedrijfjes in de ICT of anders. Zij hebben nog geen eigen personeel om op terug te vallen.

Eigen gezicht en aanpak

IT Programmeur is actief sinds 2016 en heeft nu meerdere vestigingen in Nederland. Daardoor kunnen ICT’ ers en bedrijven of organisaties in heel Nederland bij IT Programmeur terecht voor ICT detacheringsvragen.  Er zijn vestigingen in Nijmegen en Amsterdam, beiden goed te bereiken.  Alle recruiters bij IT Programmeur hebben zelf ook technische en branche kennis op ICT gebied. Zo kan IT Programmeur snel, flexibel opereren en maatwerk leveren, in nauw contact met de opdrachtgever.   En met de ICT professional.

Nieuwe ICT recruiters welkom

Om snelle, innovatieve, persoonlijke service te blijven bieden is IT Programmeur ook zelf op zoek naar nieuw personeel. Aankomende recruiters met een ICT achtergrond, zelfstandig en toch samenwerkend, kunnen contact opnemen met IT Programmeur.  Alleen met goede en geïnformeerde recruiters kan IT Programmeur vraag en aanbod bij elkaar brengen.  Daarom is IT Programmeur steeds op zoek naar talentvolle nieuwe collega’s.

Meteen inschrijven via de website

Ben je op zoek naar een leuke ICT klus of project, dan kan je breed of gericht zoeken via de website van IT Programmeur.  Ook kan je per locatie of regio zoeken. Of op keyword(s). Verder kan je ook een overzicht vinden van actuele vacatures die lopen via IT Programmeur.  Meteen inschrijven kan ook via itprogrammeur.com.