Een goede back-up oplossing voor ieder formaat

De term back-up heb je waarschijnlijk vaak gehoord, het is dan ook erg belangrijk. Stel je voor je computer crasht, je laptop wordt gestolen of er is brand. Zonder back-up ben je al jouw data kwijt: bedrijfsmappen, administratie, foto’s, video’s, rapporten, offertes en ga zo door.

Bij Sprite IT komen vaak nog partijen tegen waar dit niet goed is geregeld. Waardoor veel tijd en data verloren is gegaan. Back-up kan op verschillende niveaus worden ingezet; van grote bedrijven tot eenmanszaken. Bekijk de opties.

Sprite

Back-up oplossing voor onderweg

We hebben een back-up oplossing ontwikkeld speciaal voor werknemers die veel onderweg zijn. Bij een klant, thuis, op kantoor of in het buitenland? Waar je ook bent, zorg dat je data altijd goed beschermd is. Mobiele werkstations, zoals laptops of notebooks slaan veel data op en (lokale) back-ups worden vaak niet gedaan. Zorg dat jouw data altijd behouden blijft, ook als je onderweg bent bieden wij een back-up oplossing vanaf €18,95 per maand per werkstation.

De flexibiliteit van een online werkplek

Heb jij al een online werkplek? Met een werkomgeving in de Cloud kan je locatie onafhankelijk werken. Met deze Remote Desktop oplossing ben je verzekerd van een veilige werkomgeving die je overal kunt betreden. Het fijne is dat deze werkomgeving altijd hetzelfde is en beschikt over Office en andere applicaties die je gewend bent. Ook is de werkplek altijd up to date, dit wordt op afstand automatisch bijgewerkt. Wil je alle voordelen weten? Meer over locatie onafhankelijk werken.

Server versus Cloud

We krijgen geregeld van klanten vragen over de beste manier van het opslaan van data. Soms weten ze al dat Cloud meer ruimte biedt maar met het oog op veiligheid hebben ze er toch vaak twijfels over. Om het verschil inzichtelijk te maken, in bijvoorbeeld schaalbaarheid en kosten en om de keuze voor je wat te versimpelen, zetten we beide opties tegen elkaar weg in het artikel Server versus Cloud. Wil je er meer over weten? Neem contact op en stel je vragen.