Glasbewassing Huissen voorziet ons van de schoonste ramen en wc’s

Glasbewassing Huissen

Een jaar geleden heb ik samen met mijn vrouw een eigen bedrijf opgericht. Een vrijwilligersorganisatie om precies te zijn. Het werk wat wij verrichten houdt in dat wij mensen die graag vrijwilligerswerk willen doen, voorzien van vrijwilligerswerk. Dit kan van alles zijn, van het organiseren van evenementen voor kinderen, tot het helpen van daklozen. Het bedrijf loopt goed en we nemen maandelijks steeds weer nieuwe werknemers aan. Gelukkig hebben we een groot pand in ons bezit en dat scheelt enorm als er steeds weer nieuwe werknemers worden aangenomen. Omdat het zo goed gaat met het bedrijf, vonden we het ook belangrijk dat het bedrijfspand dan goed wordt onderhouden. Daarom zijn we een maand geleden opzoek gegaan naar een goed schoonmaakbedrijf.

Glasbewassing Huissen

Het beste bedrijf voor ons

Zo deden we op het internet een aantal zoekopdrachten naar schoonmaakbedrijven. We zochten zowel op ‘’schoonmaakbedrijf Overbetuwe’’ als ‘’schoonmaakbedrijf Elst’’. Dit leverde gelukkig een goed bedrijf op. Zo kwamen we uit bij het bedrijf Glasbewassing Huissen. Een goed ogend bedrijf op de website alleen al. We bekeken de website zorgvuldig en kwamen tot de conclusie dat dit het beste bedrijf voor ons was. We namen daarom contact met hen op.

Hebben niets te klagen

Na een paar dagen kregen we al een reactie. Glasbewassing Huissen nodigde ons uit voor een gesprek. Door het voeren van het gesprek zijn we het met elkaar overeengekomen. Het kwam er op neer dat Glasbewassing Huissen ons van de schoonste ramen en wc’s ging voorzien. Nu ze dit al een hele poos doen, kunnen we zeker niet klagen. We hebben inderdaad de schoonste wc’s en ramen die we kunnen voorstellen. Daarom zijn we ook erg tevreden over Glasbewassing Huissen.