Een no cure no pay incassobureau inschakelen

Incassobureau

Wanneer je zeker wilt zijn dat een bureau echt voor jou aan de slag gaat, kun je een no cure no pay incassobureau inschakelen. Bij no cure no pay weet je zeker dat er niks wordt betaald, voordat jouw factuur betaald is. Zo weet je zeker dat je incassobureau ook getriggerd wordt om voor jou aan de slag te gaan. Geen hoge kosten zonder resultaat.

Een no cure no pay incassobureau inschakelen heeft veel voordelen

Een no cure no pay incassobureau inschakelenEen no cure no pay incassobureau inschakelen heeft daarom vele voordelen. Toch zijn de overwegingen om voor Bill Incasso te kiezen niet alleen financieel. Een ander voordeel is bijvoorbeeld de mogelijkheid van een pre-incassotraject. In dat geval wordt het incassobureau al ingeschakeld voor het versturen van de laatste aanmaning. Deze brief wordt dan door Bill Incasso verzonden. Dit brengt vaak wat meer gewicht met zich mee waardoor klanten sneller betalen. Bovendien voldoet deze laatste aanmaning dan ook zeker aan alle wettelijke eisen waardoor er minder problemen op kunnen treden in het verdere incassotraject.

Helemaal gratis

Logo Bill IncassoEen no cure no pay incassobureau inschakelen voor het minnelijke incassotraject is altijd gratis voor jou als klant. Want als je factuur niet wordt betaald dan betaal je niets. Wordt de factuur uiteindelijk wel betaald door jouw klant? Dan betaal jij nog steeds niets want de rekening voor de incasso wordt dan betaald door jouw klant. Kortom, voor jou een win-win situatie. Je krijgt immers wel je factuur betaald maar bent verder geen extra kosten krijgt voor de incasso.

Online je facturen indienen

Wil je ook een incassobureau inschakelen? Dan kun je jouw facturen indienen bij Bill Incasso. Hiervoor kun je gratis een account aanmaken en online je factuur indienen. Een vaste behandelaar gaat vervolgens aan de slag om te zorgen dat jouw klant de factuur betaalt. In de online portal kun je precies zien wat er zoals wordt gedaan in het traject.