Een erg goede loopbaanbegeleiding bij Rondom Werk

logo_rondomwerk

Mijn moeder is sinds een aantal jaar de trotse eigenaresse van haar eigen bedrijf. In de loop van de jaren heeft zij een erg goede en hechte band met haar werknemers opgebouwd. Een van haar werknemers kwam echter erg vaak te laat en vond het werk niet echt leuk meer. Daarom leek het mijn moeder ook een goed idee om op het internet op zoek te gaan naar loopbaanbegeleiding om een bedrijf bij ons in de buurt te vinden dat haar werknemers kon helpen met een oplossing.

Vitaalteam

Zeer veel bedrijven dat loopbaanbegeleiding bij ons in de buurt aanbieden

Toen we op het internet op zoek gingen naar loopbaanbegeleiding kregen we zeer veel zoekresultaten van erg veel verschillende bedrijven dat dit aanbieden. Nadat we een tijdje op het internet op zoek waren gegaan en een aantal websites hadden bezocht en met elkaar hadden vergeleken sprak ons de website van Rondom Werk ons het meeste aan. Op de website is namelijk zeer veel informatie te vinden over wat het bedrijf aan te bieden heeft  en belangrijk vindt. Op de website wordt onder andere vermeld dat het bedrijf begeleidingen aanbiedt die passen als een handschoen. Ook vindt het bedrijf persoonlijke aandacht en betrouwbaarheid erg belangrijk. Dit sprak mijn moeder erg aan waardoor ze besloot om contact op te nemen.

Een zeer goed resultaat

Nadat mijn moeder en haar werknemer een aantal gesprekken hebben gehad kwamen ze tot de conclusie dat haar werknemer het beste een andere functie binnen het bedrijf kon krijgen. Hier heeft hij het nu erg naar zijn zin en daarom is mijn moeder ook zeer tevreden over Rondom werk.