Digitaal VOG aanvragen?

Wilt u een VOG aanvragen? Dat kan gemakkelijk en snel digitaal bij vogdesk! Op onze website bieden wij de mogelijkheid om online een Verklaring Omtrent het Gedrag of het bewijs van Goed gedrag aan te vragen. Deze verklaring is nodig indien u met vertrouwelijke gegevens, geld of kwetsbare personen gaat werken. Een voorbeeld hier van is bijvoorbeeld werk in het onderwijs, de kinderopvang of in de zorg. Omdat u verplicht bent een VOG aan te vragen voor dit soort zaken, is het belangrijk dat u deze op tijd aanvraagt. Daarom bieden wij bij vogdesk de optie op uw VOG digitaal aan te vragen. 

VOG digitaal aanvragen: Hoe werkt het?

Een VOG aanvragen via de website van vogdesk is snel en gemakkelijk. U heeft de aanvraag nodig voor bijvoorbeeld het aangaan van een werkrelatie, vrijwilligerswerk, een aanvraag van een visum of emigratie. Digitaal kan u het VOG aanvragen, omdat onze website samenwerkt met justitie. Het is goedkoop, simpel en snel. 

Digitaal uw VOG aanvragen via vogdesk gaat volgens de volgende 4 stappen:

  1. Vul het formulier in. Hieronder bevind zich een formulier die u moet invullen, en vervolgens kan u met iDEAL of Creditcard €7,50 betalen. 
  2. Mail van Dienst Justis. Binnen 1 werkdag krijg u een mail binnen van Dienst Justis om de aanvraag van de VOG te bevestigen. 
  3. Controleer en verzend. Controleer en bevestig uw aanvraag met uw DigiD. Vervolgens moet u een bedrag betalen van €33,85
  4. Per post thuis. Na goedkeuring door de Dienst Justis ontvangt u binnen 2 weken uw VOG voor in totaal €41,35

Wat zijn de voordelen van uw VOG aanvragen digitaal? Traditioneel vragen mensen hun VOG aan bij de gemeente waar u bij staat ingeschreven. Als eerst moet u een afspraak maken. Dit kan vrij lang duren. De doorlooptijd om een VOG aan te vragen bij de gemeente is gemiddeld 4 weken, wat natuurlijk veel langer is tegenover de gemiddelde 2 weken van vogdesk. 

Wanneer ontvangt u een VOG? U ontvangt dit bewijs indien u in het verleden geen strafbare feiten heeft gepleegd, die invloed hebben op het uitoefenen van uw functie. Bij de aanvraag worden al uw gegevens gescreend bij politie en gemeente, waarvoor u natuurlijk toestemming moet geven. Daarna wordt het VOG opgesteld en opgestuurd. 

VOG aanvragen online

Bij vogdesk hebben wij al meer dan 15 jaar ervaring in dienstverlening. Ons doel is via en snelle online oplossing voor een aanvraag de wachttijden bij het gemeentehuis tegen te gaan. Wij zetten alles voor u klaar, en bezorgen de belangrijke papieren vertrouwd naar uw adres toe. Zo hoeft u niet de deur uit, niet onnodig lang te wachten, en daarnaast is het ook nog eens goedkoop!

U heeft een VOG nodig voor veel meer verschillende dingen dan u denkt. Zo kan u bijvoorbeeld een VOG nodig hebben bij een schietvereniging, of bij airsoft. Voor vrijwilligerswerk kan hierna ook gevraagd worden. Daarom moet u op tijd voor u gaat beginnen met uw baan uw VOG digitaal aanvragen. Dit gaat gemakkelijk, goedkoop, veilig en snel. Ga nu snel naar onze pagina, en bekijk hoe snel en gemakkelijk het is om uw VOG aan te vragen, digitaal!