De beste luchtvracht expediteur

Luchtvracht expediteur

Wil jij weten wie de beste luchtvracht expediteur is? Lees dan vooral verder! Onze webshop bestaat al een aantal jaren. Recent hebben wij besloten ook naar het buitenland te gaan verzenden. Dit was onze manier van innovatie en dat was een goede keus. De bestellingen stroomden al binnen, maar wij hadden het vervoer nog niet geregeld! Dit was natuurlijk een fout van ons, maar gelukkig werden wij al snel geholpen. Als je het hebt over een expediteur, dan heb je het niet enkel over het verplaatsen van een pakket van punt A naar punt B. Nee, dit gaat veel verder! Zo wordt er nauwkeurig gelet op de regelgeving, verzekeringen en dergelijke. En de juiste mensen op de juiste locaties om het pakket zo snel en netjes mogelijk bij de rechtmatige eigenaar te krijgen. Your Cargo Contact is zo’n bedrijf die dit allemaal voor je regelt.

 

Luchtvracht expediteur

Bekijk de mogelijkheden van deze luchtvracht expediteur

Toen wij met hen in gesprek gingen, kwam daar al snel uit dat het vliegtuig voor ons de beste optie zou zijn. Deze luchtvracht expediteur verzorgt namelijk ook zeevracht, wat in sommige gevallen ook een goede uitkomst is. Met Your Cargo Contact kun je eenvoudig in gesprek gaan. Zij vertellen jou graag wat de mogelijkheden zijn en waar je aan moet denken bij een verzending. Mijn ervaring is dat zij eigenlijk alles voor je kunnen regelen, zolang jij de juiste informatie geeft. Denk bijvoorbeeld aan het doorgeven wat je verstuurt, hoe zwaar dit is en wat de afmetingen zijn. Vergeet natuurlijk ook niet door te geven wat het juiste adres is, alleen op die manier kun je een relevante prijsopgave ontvangen.

Luchtvracht expediteur

Snel geholpen

Wil jij ook snel geholpen worden met lucht- of zeevracht? Neem dan gelijk contact op met dit bedrijf! Zij informeren jou graag en voor je het weet is jouw pakket al aan de andere kant van de wereld.