Bij Fabius opleidingen ontstaan vriendschappen voor het leven

Een kenmerk van de cursussen bij Fabius opleidingen is dat de lessen worden gegeven in kleine groepen. Een opleiding duurt vaak geruime tijd. Het komt regelmatig voor dat de cursisten elkaar 40 of 50 opeenvolgende weken ontmoeten. Soms reizen ze samen naar de leslocatie. Doordat er tijdens de lessen veel praktijkoefeningen worden gedaan in het voeren van telefoongesprekken, ontvangen van gasten aan een balie, etc. leren de cursisten elkaar goed kennen. Het is bekend dat daar bij sommige opleidingen van Fabius opleidingen hechte vriendschappen uit zijn ontstaan. Dat is een mooie bijkomstigheid als je een opleiding gaat volgen met als doel een betere baan te vinden.

Fabius opleidingen kijkt naar de marktontwikkeling

Als je een opleiding volgt bij Fabius opleidingen is dat bijna een garantie op werk. Dat komt doordat het opleidingsinstituut goed kijkt naar de marktontwikkelingen, waardoor het weet aan welk soort functies er de komende jaren veel behoefte is. Het aanbod aan opleidingen wordt daarop aangepast, en ook de inhoud van de opleidingen wordt goed afgestemd op de behoeften uit de markt. Wie een opleiding volgt bij Fabius opleidingen weet dus dat hij dingen leert waar op dat moment behoefte aan is. Dat blijkt ook uit de cijfers, want vrijwel iedereen die een opleiding bij Fabius heeft gevolgd kon daarna een passende werkkring vinden.

Voor elke opleiding een diploma

Fabius opleidingen heeft een groot aantal opleidingsfaciliteiten. Verdeeld over het land zijn er meer dan 50 leslocaties. Hoewel niet elke opleiding overal wordt aangeboden is de reistijd voor de meeste cursisten redelijk beperkt. De opleidingen worden gegeven in blokken van drie uur per week, in de ochtend en in de avond. Voor elke opleiding krijgen de cursisten een diploma of een certificaat. Sommige opleidingen bestaan uit meerdere delen. In die gevallen wordt er per onderdeel examen gedaan en dan krijgen de cursisten dus meerdere diploma’s.